crta

Blog - siječanj 2011
četvrtak, siječanj 27, 2011

Ona Zna je odgovorila (pitanje sigurno znate). Pronađite točan odgovor:

a) "Ja, kao što znate, trenutno obnašajući ovaj posao, ne kupujem sama kruh, ne kupujem niti kolače niti bilo što drugo i to je poznata činjenica. Ali ja znam što ste vi željeli pitati pa ću vam odgovoriti. Mi ćemo učiniti sve da se standard građana Republike Hrvatske ne pogorša, da cijena kruha ne bude takva da uzrokuje nekakvo divljanje cijena. Imate moje obećanje da ćemo učiniti sve što može Vlada iako o tome još nismo razgovarali. Odgovaram i na ono što niste pitali, oko činjenice da pekara nije donijela odluku o poskupljenju a neki drugi jesu, ja ponavljam da mi nismo utjecali na to... [mh?] ... Devet tridesetjedan. Odgovor je devet tridesetjedan."

a) "Ja, kao što znate, trenutno obnašajući ovaj posao, ne kupujem sama mlijeko, ne kupujem niti jogurt niti bilo što drugo i to je poznata činjenica. Ali ja znam što ste vi željeli pitati pa ću vam odgovoriti. Mi ćemo učiniti sve da se standard građana Republike Hrvatske ne pogorša, da cijena mlijeka ne bude takva da uzrokuje nekakvo divljanje cijena. Imate moje obećanje da ćemo učiniti sve što može Vlada iako o tome još nismo razgovarali. Odgovaram i na ono što niste pitali, oko činjenice da mljekara nije donijela odluku o poskupljenju a neki drugi jesu, ja ponavljam da mi nismo utjecali na to... [mh?] ... Devet tridesetjedan. Odgovor je devet tridesetjedan."

a) "Ja, kao što znate, trenutno obnašajući ovaj posao, ne kupujem sama struju, ne kupujem niti napon niti bilo što drugo i to je poznata činjenica. Ali ja znam što ste vi željeli pitati pa ću vam odgovoriti. Mi ćemo učiniti sve da se standard građana Republike Hrvatske ne pogorša, da cijena struje ne bude takva da uzrokuje nekakvo divljanje cijena. Imate moje obećanje da ćemo učiniti sve što može Vlada iako o tome još nismo razgovarali. Odgovaram i na ono što niste pitali, oko činjenice da Elektra nije donijela odluku o poskupljenju a neki drugi jesu, ja ponavljam da mi nismo utjecali na to... [mh?] ... Devet tridesetjedan. Odgovor je devet tridesetjedan."

a) "Ja, kao što znate, trenutno obnašajući ovaj posao, ne kupujem sama crkvu, ne kupujem niti kapelicu niti bilo što drugo i to je poznata činjenica. Ali ja znam što ste vi željeli pitati pa ću vam odgovoriti. Mi ćemo učiniti sve da se standard građana Republike Hrvatske ne pogorša, da cijena crkve ne bude takva da uzrokuje nekakvo divljanje cijena. Imate moje obećanje da ćemo učiniti sve što može Vlada iako o tome još nismo razgovarali. Odgovaram i na ono što niste pitali, oko činjenice da crkva nije donijela odluku o poskupljenju a neki drugi jesu, ja ponavljam da mi nismo utjecali na to... [m] ... Devet tridesetjedan. Odgovor je devet tridesetjedan."

a) "Ja, kao što znate, trenutno obnašajući ovaj posao, ne kupujem sama benzin, ne kupujem niti eurodizel niti bilo što drugo i to je poznata činjenica.", rekla je Kosor i dodala: "Ali ja znam što ste vi željeli pitati pa ću vam odgovoriti. Mi ćemo učiniti sve da se standard građana Republike Hrvatske ne pogorša, da cijena goriva ne bude takva da uzrokuje nekakvo divljanje cijena. Imate moje obećanje da ćemo učiniti sve što može Vlada iako o tome još nismo razgovarali. Odgovaram i na ono što niste pitali, oko činjenice da Ina nije donijela odluku o poskupljenju a neki drugi jesu, ja ponavljam da mi nismo utjecali na to... [mh?] ... Devet tridesetjedan. Odgovor je devet tridesetjedan."

a) "Ja, kao što znate, trenutno obnašajući ovaj posao, ne kupujem sama glasove, ne kupujem niti dizanje ruku niti bilo što drugo i to je poznata činjenica. Ali ja znam što ste vi željeli pitati pa ću vam odgovoriti. Mi ćemo učiniti sve da se standard građana Republike Hrvatske ne pogorša, da cijena glasa ne bude takva da uzrokuje nekakvo divljanje cijena. Imate moje obećanje da ćemo učiniti sve što može Vlada iako o tome još nismo razgovarali. Odgovaram i na ono što niste pitali, oko činjenice da Sabor nije donio odluku o poskupljenju a neki drugi jesu, ja ponavljam da mi nismo utjecali na to... [mh?] ... Devet tridesetjedan. Odgovor je devet tridesetjedan."

Točne i one malo manje točne odgovore šaljite na adresu:

     Ona Zna
     Poštanski Pretinac onazna
     Onaznatisuća Zajeb

bolegr @ 10:09 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
ponedjeljak, siječanj 24, 2011

 [Nikolaj Semjonovič Tihonov]


bolegr @ 22:41 |Isključeno | Komentari: 0
četvrtak, siječanj 20, 2011

 ... ali oni su se snašli.

bolegr @ 21:21 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
nedjelja, siječanj 16, 2011

Obrisati ovu cipelu, đon...

Milan Bandić, nemontirano

... ili obraz - nemoguća misija.

bolegr @ 18:56 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare
ponedjeljak, siječanj 10, 2011
bolegr @ 12:50 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare

Bez okusa i bez mirisa. Bezbojna. Jedan je tren ovakva, drugi onakva, malo lebdi, malo teće, curi, a malo se i valja, kotrlja. Nekarakterna. Nikakva čak, rekli bi. I tko bi je takvu htio?

Zato je se, takve nepouzdane prevtljivice, žele i riješiti.

Hrvatske vode - javni poziv

I to bez javne rasprave, bez obavijesti javnosti, objavljeno u stilu oglasa o izgubljenoj osobnoj iskaznici.

Narodne Novine 2010/12
Klasa: 400-01/10-01/263
Urbroj: 374-1-7-10-1 od 14. XII. 2010. (1602)

Narodne Novine 2010/12
Klasa: 400.01/10-01/264
Urbroj: 374-1-7-10-1 od 14. XII. 2010. (1601)

Tiho i nju zamutiše.

voda
Kad će više ta kap koja prelijeva čašu?

bolegr @ 10:48 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
©
Creative Commons License
Based on a work at www.bolegr.bloger.hr.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://www.bolegr.bloger.hr
crta


crtice i tockice
Index.hr
Nema zapisa.