crta

Blog
četvrtak, travanj 30, 2015

 

 Zagreb - Monte Carlo, četvrtak, 30-04-2015 


Posljednje mučke objede od strane dijela građana Republike Hrvatske nagnale su predsjednicu Grabar Kitarović da okrene ploču i promijeni adresu.

Optužbe o izbjegavanju plaćanja poreza u najvoljenijoj domovini, kako bi što ve ći iznos njezina izbornopredsjedničkog honorara završilo u džepovima potrebitih, da bi izbjegla optužbe političkih protivnika te nedoumice ostale stoke sitnog zuba, Grabar Kitarović oštro odbacuuje kao neutemeljene jer se ipak radi o povratu uloženog početnog kapitala u kampanju.

Nakon konzultacija sa vrhunskim umirovljenikom i volonterom, savjetnikom predsjednice Republike Hrvatske za ustavna pitanja i tekuću problematiku Vladimirom Šeksom, Grabar Kitarović će, a nakon dobijene odbijenice od bivšeg češkog europarlamentarca Vita Jedličke, utemeljitelja i oca srednjeeuropske i podunavske države Liberland, ugledavši se na svoje tenisačke sportske idole, svoje prebivalište prijaviti u Mon te Carlu.

U ime dobrodošlice, Grabar Kitarović će u prijateljskom i sitnooporezivom posjetu dočekati princ od Monaca Albert II osobno. Kao znak zahvalnosti, Grabar Kitarović će, po savjetu kardinala i nadbiskupa zagrebačkog Josipa Bozanića, monegaškog princa pozvati na otvaranje vemenu i situaciji arhitektonski i dizajnerski prilagođenog zdanja crkve Gospe Velikog Hrvatskog Krsnog Zavjeta u Kninu.

 

 

 

bolegr @ 17:02 |Komentiraj | Komentari: 0
©
Creative Commons License
Based on a work at www.bolegr.bloger.hr.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://www.bolegr.bloger.hr
crta


crtice i tockice
Index.hr
Nema zapisa.