crta

Blog
utorak, rujan 25, 2007

Prema posljednjim informacijama postoji ozbiljna prijetnja urušavanju Mirovinskog fonda. Naime, stupove, prvi, drugi i treći, podlokala je voda sa HE(L)P-ovog gradilišta i zgrada je u opasnosti. Najvrijedniji korisnici mirovinskog fonda trebali bi biti zbrinuti u Remetincu, ali ne u hotelu Industrogradnjinom kao stanari Kupske ulice koja se ponaša ko Andrićeva Jelena, već malo južnije.

Kao što nas godinama uče i vidimo to i iz brige Coca-Cole za našu vodu i očuvanje njene čistoće (je li ono radi jadne Gacke vode brinu?), voda je naše najveće blago i ima je posvuda.


Samo, kao što vidimo iz priloženog, voda naša svagdašnja krivo je raspoređena, jako krivo raspoređena, jer da nije, ne bi nikome pala na pamet ideja o flaširanju iste. Ja bih im kao nagradu za takovu ingenioznu ideju dostojnu Nobelovog izuma isti dao, a ne nagrade, i samo priuštio dugotrajniju konzumaciju, ex i in.


A sve zato jer su neki (vidimo li ih bez da prst upiremo nit u njih nit u čašu?) posjetom Šangajima naučili prakticirati figurativni
kineski bolje od drugih:


I baš mi sad, pred ručak, pada na pamet podzemna željeznica onom silinom koiikom mi masna vrela svinjetina pada na želudac koji je osjetljiv pa dolazi do aktiviranja sprinterskih disciplina radi rijetkih bolesti, i koju bi neki silom zakopali pod Zagreb. Možda bi kompozicije trebalo imenovati: Nautilus 1, Nautilus 2, Nautilus 3, ...


bolegr @ 11:57 |Komentiraj | Komentari: 12 | Prikaži komentare
©
Creative Commons License
Based on a work at www.bolegr.bloger.hr.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://www.bolegr.bloger.hr
crta


crtice i tockice
Index.hr
Nema zapisa.